ערב תרבות והעצמה

31/03/2016 00:19

כ- 200 נשים השתתפו ביום חמישי (31.06.2016) בערב תרבות והעצמה נשית במתנ"ס בקרית עקרון.

הערב נערך ביוזמת הגב' בת החן גזאל, סגנית ראש המועצה ומחזיקת תיק קידום הנשים, בסיוען המלא של נשים המתנדבות במועצת הנשים 'הקול הנשי' בקריית עקרון._DSC0072 (Large)

הערב נפתח בארוחת ערב חלבית עשירה וחלוקת שי לנשות היישוב. האירוע המרכזי בערב היה המופע "נשים" – פאנל מעניין, מבדח ומהנה בהשתתפות נשים מובילות בחברה הישראלית ביניהן: אורנה דץ, רותי נבון, ליהיא לפיד, דינה אור ודורין אטיאס.

נשות העיר זכו לתמיכה בקול הנשי משחקני החיזוק המובילים ביישוב ביניהם : חובב צברי – ראשי המועצה המקומית, חברות המועצה, בעז קעטבי- מנכ"ל המועצה ועוד. ראש מועצה מסר בדבריו כי "נשות קריית עקרון הוכיחו יותר מפעם אחת שהן מובילות והשגרירות הטובות ביותר של היישוב קריית עקרון".

יוזמת האירוע בת החן גזאל, סגנית ראש המועצה, שמחה על הצלחת הערב ומסרה: "לנשות קריית עקרון, רוצה להודות לכן על ערב מלא ושמחה והנאה. כל אחת ואחת מכן מוזמנת להשמיע את קולה ב"קול הנשי". תודות לראש המועצה מר חובב צברי על העזרה והתמיכה. תודה מיוחדת וענקית לצוות הנשים הנפלא שיזם והקים את הערב הזה".