מנהל/ת שירות פסיכולוגי חינוכי

17/08/2016 23:52

היקף משרה: 50%

כפיפות: מנהלת מחלקת החינוך במועצה.

תיאור התפקיד:

• גיבוש והתווית מדיניות מקצועית למתן שירותים פסיכולוגים – חינוכיים ברשות הילדים, בני נוער ומשפחותיהם בכפוף להנחיות ונהלי שירות פסיכולוגי חינוכחי (שפ"ח) של משרד החינוך.
  • אחריות למתן שירותים פסיכולוגיים מגוונים לילדים ונוער מגיל הגן ועד גיל 18 או עד גיל 21 בבתי הספר לחינוך מיוחד.
  • ייעוץ והדרכה לצוותים החינוכיים במוסדות החינוך
  • ניהול, הדרכה, הנחיה ופיתוח מקצועי של צוות הפסיכולוגים בשירות פסיכולוגי חינוכחי (שפ"ח). מתן תמיכה פסיכולוגית וטיפול לילדים, בני נוער ולמשפחות.
  • אחריות למתן מענה פסיכולוגי במצבי חירום במוסדות חינוך והקהילה.

כישורים אישיים:

אמינות ומהימנות אישית, יצירתיות וחדשנות, יוזמה ומעוף, הבנה ותפיסה, כושר למידה, כושר ניהול עובדים והנעתם, מרץ ופעלתנות, שקדנות וחריצות, יכולת התבטאות טובה בכתב ובעל פה, יכולת תכנון ניהול וארגון, תקשורת בין אישית טובה , יכולת קבלת החלטות, יכולת עבודה בצוות, יכולת תאום, פיקוח ובקרה, סמכותיות, נשיאה באחריות, קיום וטיפוח יחסים בינאישיים, יכולת ייצוג הרשות בפני גורמים חיצוניים.

השכלה ודרישות מקצועיות:

• תואר שני (MA)ׁׂׂ או שלישי בפסיכולוגיה.
  • בעל/ת תואר מומחה/ית בפסיכולוגיה חינוכית
  • מוסמך/ת או בתהליך הסמכה להדרכה בפסיכולוגיה חינוכית.

דרישות תפקיד מיוחדות:

נכונות לעבודה בשעות בלתי שיגרתיות, גמישות בשעות העבודה, נסיעות בתפקיד, ייצוגיות בפורומים מקצועיים, ידע בעבודה עם מחשב.

מועד אחרון להגשת הצעות למכרז: עד יום 05.10.2016 בשעה 13:00

את ההצעות יש להגיש, בצירוף קורות חיים ותעודות השכלה, במסירה ידנית, על גבי הטפסים היעודיים להגשת מכרזי כח אדם, אשר ניתן להשיג במשרדי המועצה המקומית ברח' הרצל 44 בקרית עקרון.

או לחלופין להוריד מכאן:
הורדת טופס שאלון אישי למשרה פנויה

איש קשר לעניין מכרז זה – גב' רונית איציקסון טלפון 08-6228866

רק מועמדים העונים על דרישות הסף, יענו.

בכבוד רב.

חובב צברי
ראש המועצה

הבהרה מגדרית – המכרז מיועד לגברים ונשים כאחד.